UMP di tangga 301-400 dalam penarafan THE University Impact Rankings 2023 - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Malaysia, 2023)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang (UMP) berada di kedudukan 301-400 terbaik dunia daripada 1,591 universiti seluruh dunia dan ketujuh terbaik di Malaysia dalam penarafan Times Higher Education (THE) University Impact Rankings yang diumumkan baru-baru ini.