UMP kini Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah - Siti Nur Azwin, Zulkapri (New Straits Times Press (M) Bhd., 2023)
Kuantan: Seiring seusia 21 tahun kewujudan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menelusuri kegemilangan universiti itu kini dijenamakan sebagai Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).