Lahirkan lebih ramai graduan TVET - Ahmad Ziad, Sulaiman (Media Mulia Sdn. Bhd., 2023)
PROGRAM Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET) adalah proses pendidikan dan latihan yang mempunyai hala tuju pekerjaan dengan penekanan utama terhadap amalan industri.