UMP bakal perluas kolaborasi dengan LiuZhou Railway Vocational Technology College dalam bidang Kejuruteraan dan Teknologi Rel - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
PEKAN, 11 Julai 2023 - Kunjungan delegasi LiuZhou Railway Vocational Technology College Guangxi, China (LZRVTC) yang diketuai oleh Director, Scientific & Technical Graphic Information, Profesor Dr. Zhou Lan ke Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini memberi peluang kedua-dua pihak memanfaatkan peluang berkolaborasi dalam bidang Kejuruteraan dan Teknologi Rel.