Perluas kefahaman rakyat manfaat tenaga boleh diperbaharu - Zarith Sufia, Azlan (2023)
Pada Mei lalu, kita digemparkan dengan pengumuman Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkenaan peningkatan kos elektrik serta pemansuhan subsidi caj tarif elektrik bagi penggunaan berlebihan.