Program Kembara Prihatin Yayasan UMP dekati komuniti Pekan - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
PEKAN, 18 Jun 2023 - Program Kembara Prihatin@Masjid at-Taqwa anjuran Yayasan Universiti Malaysia Pahang (UMP) membuka tirai beberapa siri Program Kembara Prihatin UMP 21 yang bakal dilaksanakan di beberapa lokasi terpilih termasuklah di negeri Pahang, Johor, Sabah, Thailand dan Indonesia dalam menimba pengalaman dan menyantuni masyarakat.