Yayasan Terengganu Jalin Kolaborasi Dengan UMP - Noraini, Jusoh (TRID.MY, 2023)
KUALA TERENGGANU, 31 Mei - Yayasan Terengganu (YT) dan Universiti Malaysia Pahang (UMP) semalam memeterai memorandum persefahaman (MOU) dan perjanjian bersama (MoA) bagi menjalin kolaborasi dalam bidang akademik dan pengantarabangsaan.