Siap siaga hadapi gelombang haba El Nino - Norhidayah, Abdull (Kosmo, 2023)
MALAYSIA bakal berdepan dengan gelombang haba melalui peningkatan suhu persekitaran yang ekstrem dan secara relatifnya akan menerima kekurangan taburan hujan.