Kumpulan UMW tanam 195,200 pokok bakau - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2023)
KUANTAN – Kumpulan UMW berjaya menanam sebanyak 195,200 pokok bakau di seluruh negara menerusi Inisiatif Pucuk Hijau (UGS) sehingga akhir Mac lalu.