Prof. Ir. Ts. Dr. Ahmad Ziad Sulaiman dilantik TNC Hal Ehwal Akademik dan Antarabangsa UMP - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
PEKAN, 15 Mei 2023 - Profesor Ir. Ts. Dr. Ahmad Ziad Sulaiman, 46, dilantik Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Akademik dan Antarabangsa) Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang baharu berkuat kuasa 15 Mei 2023.