Ramadan Pengukur Toleransi Beragama di Malaysia - Hasnah, Hussiin (2023)
Saban tahun semua kaum di Malaysia tidak kira yang Islam dan bukan Islam bersama-sama menyambut bulan Ramadan dalam keadaan yang aman dan damai. Inilah hadiah istimewa dari rakyat untuk negara Malaysia yang terdiri dari pelbagai agama, budaya dan kepercayaan.