Agong Santuni 1,000 warga UMP - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2023)
KUANTAN – Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah berkenan menyantuni dan mengurniakan sumbangan kepada 60 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP).