Sukarelawan UMP Kilau menabur bakti bersama komuniti di KL - MUHAMMAD ZUFLI, ZUHARI (2023)
KUALA LUMPUR, 2 April 2023 - Seramai 50 sukarelawan UMP Kilau dalam kalangan Skuad Yayasan UMP dan alumni Universiti Malaysia Pahang (UMP) turun padang menjayakan Projek Secangkir Budi sebagai salah satu inisiatif untuk membantu warga kurang berkemampuan di sekitar Kuala Lumpur.