Dr. Ahmad Mahfuz dan Dr. Hasnah menjuarai Anugerah Penulisan Rencana Terbaik - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 23 Mac 2023 - Pensyarah Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FIST), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Dr. Ahmad Mahfuz Gazali muncul sebagai pemenang tempat pertama bagi Anugerah Penulisan Rencana Terbaik bagi kategori Kejuruteraan, Sains dan Teknologi manakala pensyarah Pusat Sains Kemanusiaan (PSK), Dr. Hasnah Hussiin pula dinobatkan pemenang tempat pertama bagi kategori Kenegaraan, Sains Sosial dan Kemanusiaan.