UMP fokus pembangunan mampan memaknakan gagasan Malaysia Madani - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
PEKAN, 16 Mac 2023 - Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti Malaysia Pahang (UMP), Tan Sri Dato’ Sri Dr. Abdul Aziz Abdul Rahman menyampaikan Syarahan Umum bertajuk ‘UMP Madani’ yang memfokuskan kepada Gagasan Malaysia Madani dengan melaksanakan gerak kerja yang komprehensif bagi merealisasikan hasrat universiti dalam mencapai aspirasi Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) seiring dengan agenda negara.