UMP jalin kerjasama strategik dengan Piri Reis University, Turkiye - Mohd Ferdaus, Musa (2023)
ISTANBUL, 27 Februari 2023 - Universiti Malaysia Pahang(UMP) terus memperkukuhkan lagi jenama globalnya dengan menerokai jalinan kerjasama strategik baharu bersama Piri Reis University (PRU) di Turkiye.