UMP rai pencapaian graduan siswazah - Kalpana, Ramachandran (2023)
KUANTAN, 12 Januari 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraikan pencapaian para graduan siswazahnya bagi tahun 2022 dalam Majlis Ramah Mesra Alumni Pascasiswazah anjuran Institut Pengajian Siswazah (IPS).