Taklimat Pendaftaran Syarikat oleh Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) - Mazita, Mokhtar (2022)
Setiap perniagaan yang beroperasi di Malaysia perlu berdaftar dengan pihak Suruhanjaya Syarikat Malaysia