UMP cipta produk nutrisi tanaman - Ghazali, Alias (Media Mulia Sdn. Bhd., 2022)
PENYELIDIKAN yang asalnya dilakukan bagi mencari penyelesaian kepada masalah sisa pepejal oleochemical dan pencemaran alam sekitar telah membuah hasil tidak diduga buat pakar di Universiti Malaysia Pahang (UMP).