1,500 mahasiswa UMP balik kampung untuk mengundi - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2022)
KUANTAN – Seramai 1,500 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) pulang ke kampung masing-masing bagi menggalas tanggungjawab sebagai pengundi buat kali pertama sempena Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) pada 19 November ini.