Kuasa wajar diberikan kepada Majlis Raja-raja - Mohd Ibrahim, Iskandar (Berita Harian, 2022)
KUALA LUMPUR: Majlis Raja-Raja seharusnya diberi peranan dalam pelantikan ahli Suruhanjaya Pelantikan Kehakiman (JAC) bagi memastikan doktrin pemisahan kuasa antara eksekutif dan kehakiman dapat mencerminkan tadbir urus lebih baik.