Muhammad Arif juarai WorldSkills Malaysia Belia wakili negara dalam bidang Digital Construction - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PAYA BESAR, 18 November 2022 - Alumni Universiti Malaysia Pahang (UMP), Muhammad Arif Irfan A’ali Zaini, yang baharu sahaja menamatkan pengajian Diploma Kejuruteraan Awam telah memenangi WorldSkills Malaysia Belia (WSMB) dalam bidang Digital Construction yang julung kali dipertandingkan oleh Jabatan Pembangunan Kemahiran, Kementerian Sumber Manusia.pada kali ini.