Tunai impian tertangguh, graduan UMP Advanced terima Anugerah PSH - Sakinah, Abdullah (2022)
PAYA BESAR, 5 November 2022 - Impian seorang Eksekutif Teknik TNB akhirnya tercapai apabila beliau kini berjaya mengenggam segulung ijazah apabila bergelar graduan Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Elektrik (Elektronik) Separuh Masa, UMP Advanced.