Chong Wen Kai terima Anugerah Kecemerlangan Sapura Industrial Berhad dan Hadiah Kecemerlangan VDI - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2022)
PAYA BESAR, 5 November 2022 – Terkejut dan tidak percaya adalah reaksi pertama Chong Wen Kai, apabila mengetahui namanya tersenarai penerima Anugerah Kecemerlangan Sapura Industrial Berhad dan Hadiah Kecemerlangan Verein Deutscher Ingenieure Award Association of German Engineers (VDI) pada Majlis Konvokesyen UMP Ke-17 yang diadakan di Dewan Kompleks Sukan UMP Paya Besar baru-baru ini.