Dr. Sreenath Sukumaran dan Syafiqah terima Hadiah Penyelidikan Pascasiswazah UMP - Norhidayah, Mohamad (2022)
PAYA BESAR, 5 November 2022 – Dr. Sreenath Sukumaran, 29 dan Syafiqah Hanis Mohd Fauzi, 26, gembira apabila diberitahu menerima Hadiah Penyelidikan Pascasiswazah UMP bagi dalam Konvokesyen ke-17 Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini.