15 graduan Program Khas Pemantapan Bakat Pengurusan dan Profesional terima MBA - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PAYA BESAR, 5 November 2022 - Kesibukan bekerja dan pada masa yang menyambung pengajian sarjana bukan halangan bagi 15 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk menamatkan pengajian program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) secara separuh masa yang ditawarkan khas buat staf UMP pertama kalinya ini.