Isteri sebak terima ijazah suami, ayah naik pentas terima diploma anak - Sakinah, Abdullah; Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 8 November 2022 - Suasana sebak menyelubungi dewan tatkala nama dibacakan sewaktu ahli keluarga naik ke pentas mewakili graduan dalam sesi keenam Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ke-17.