Pernah gagal ke luar negara, kini Nur Khairiyah Penerima Anugerah Pelajaran Diraja (Pingat Jaya Cemerlang) bertugas di Jerman - Rosidah, Hassan (2022)
PAYA BESAR, 5 November 2022 - Kegagalan untuk menyambung pengajian di Jerman pada satu ketika dahulu tidak pernah mematahkan semangat Nur Khairiyah Hibatullah Md Rosley, 25 malah telah memberi motivasi diri yang tinggi untuk terus melangkah ke hadapan dan mengejar impian.