Program TVET UNiTY bantu komuniti Parit Sulong - Noor Syahidah, Sabran (2022)
PARIT SULONG, 30 Oktober 2022 - Pelaksanaan Program TVET UNiTY@Parit Sulong berjaya membantu komuniti menerusi perkongsian kepakaran teknikal kejuruteraan, khidmat penyelidikan dan sains sosial dalam peningkatan kesejahteraan kehidupan serta sosioekonomi.