Beri mandat kepada Agong - Raja Nur Faznie, Aida (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2022)
SHAH ALAM - Yang di-Pertuan Agong sebaiknya diberi mandat untuk memelihara bahasa Melayu dan memberikan arahan sewajarnya melalui pindaan Akta Bahasa Kebangsaan dan Akta Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) 1959.