Dr. Noor Suraya hasilkan EnviRoof bagi pengurusan air ribut mampan - Nur Hartini, Mohd Hatta (2022)
PEKAN, 6 Oktober 2022 – Bandar terus berkembang pesat apabila migrasi luar bandar ke kawasan bandar semakin meningkat.