Dasar Dan Pelan Tindakan Wanita Pahang 2022-2026 - Fariza, Md Sham; Hafizan, Mat Som; Suhaidah, Hussain; Siti Jamiaah, Abd Jalil; Hasiah, Salleh; Razalina, Abdul Rashid; Siti Aisyah, Ismail (UCYP Press, 2022)
Usaha Kerajaan Malaysia dalam mencapai kesaksamaan gender telah membolehkan wanita mengecapi kemajuan dalam pelbagai bidang seperti pendidikan, kesihatan dan pekerjaan. Kesejahteraan hidup wanita juga menjadi salah satu agenda utama dengan memastikan hak-hak wanita dilindungi dan kebajikan mereka terpelihara.