Tingkat inovasi teknologi perubatan hadapi cabaran kesihatan - Nurul Aqila, Ramlee (Berita Harian, 2022)
Seperti kata ahli falsafah China, Sun Tzu dalam setiap keributan pasti ada peluang, justeru kita melihat pelbagai inovasi teknologi perubatan susulan wabak COVID-19 yang melanda sejak akhir 2019.