Pengalaman Pembelajaran Imersif Maya Kalam On The Go finalis AKRI 2022 - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PUTRAJAYA, 2 September 2022 – Pensyarah Fakulti Teknologi Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FTKEE), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Dr. Roshahliza M. Ramli terpilih ke peringkat akhir melalui projek KALAM-ON-THE-GO bagi kategori Pembelajaran Imersif Maya dan Teradun Inovasi dalam Anugerah Khas Yang Berhormat Menteri Pengajian Tinggi: Reka Bentuk Kurikulum dan Penyampaian Inovatif Tahun 2022 (AKRI 2022).