Pendidikan awal buka minda atasi masalah kemurungan tersembunyi - Mohd Khairul Anuar, Othman (Berita Harian, 2022)
KEBELAKANGAN ini permasalahan berkaitan kesihatan mental sering menjadi tumpuan. Malah, ia dilihat semakin meningkat selari dengan pembangunan negara.