Pesanan Tunku Abdul Rahman jadi pedoman perkukuh bangsa - Rohana, Hamzah (2022)
Merdeka! Bertemakan 'Keluarga Malaysia Teguh Bersama' sempena menyambut hari merdeka ke-65 hari ini, tema berkenaan memberi penekanan kepada kepentingan perpaduan secara kolektif dalam membina keteguhan Keluarga Malaysia sejahtera.