Kemerdekaan kunci membina keteguhan keluarga Malaysia - Rohana, Hamzah (UMPSA, 2022)
Bertemakan ‘Keluarga Malaysia Teguh Bersama’, Malaysia akan menyambut hari merdeka kali ke-65 pada tahun ini. Tema kemerdekaan kali ini sekali lagi memberi penekanan kepada kepentingan perpaduan secara kolektif dalam membina keteguhan keluarga Malaysia yang sejahtera.