Nor Afifah anak profesor UMP rangkul Anugerah Naib Canselor - Nurul Ateeqah, Othman; Nur Hartini, Mohd Hatta (2022)
PAYA BESAR, 6 Ogos 2022 - Anak pensyarah Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dr. Abdullah Ibrahim iaitu Nor Afifah Abdullah, 24 berjaya merangkul Anugerah Naib Canselor dalam Majlis Konvokesyen UMP Ke-16 yang berlangsung di Kompleks Sukan UMP Kampus Gambang.