Hussein Al-Faiz raih 2 Anugerah Kecemerlangan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUANTAN, 6 Ogos 2022 - Minat yang mendalam bidang robotik menghasilkan kejayaan berganda buat Hussein Al-Faiz Mohamed Ahmed Hafez, 26 yang merupakan graduan Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Automotif - (Program Kerjasama dengan University of Applied Sciences, Jerman apabila meraih kejayaan dengan memperoleh dua anugerah di Majlis Konvokesyen Ke-16 UMP.