Perbincangan Kerjasama bersama PolyGreen Chemicals Sdn Bhd - Siti Noor Hidayah, Mustapha (Faculty of Industrial Sciences and Technology, 2022)
Lawatan dan perbincangan kerjasama telah dijalankan di PolyGreen Chemicals Sdn Bhd di Klang, Selangor pada 28 Julai 2022. Lawatan diketuai oleh pensyarah kanan, Ts Dr Siti Noor Hidayah Mustapha dan disertai bersama Ts Dr Muhammad Hafiz Mazwir.