Tuntutan waris Sultan Sulu Dewan Rakyat disaran syor bentang kertas putih - Hasimi, Muhamad (Astro AWANI Network Sdn. Bhd., 2022)
KUALA LUMPUR: Dewan Rakyat disaran mengesyorkan pembentangan satu kertas putih berhubung tuntutan waris Sultan Sulu ke atas Sabah, susulan penolakan usul yang dikemukakan Ahli Parlimen Kota Belud, Isnaraissah Munirah Majilis.