Kolaborasi strategik akademik UMP pergiat inisiatif pengantarabangsaan - Hazmin, Aris (UMPSA, 2022)
ARAU SAUDI, 14 Mei 2022 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) pergiat program kolaborasi strategik akademik dan antarabangsa di Jeddah, Arab Saudi yang terjalin sejak tahun 2008 dengan matlamat untuk memastikan kolaborasi strategik akademik dan antarabangsa berterusan.