Jelajah Prihatin UMP bantu komuniti Kerdau - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
TEMERLOH, 27 Jun 2022 - Jelajah UMP Prihatin bersama Komuniti Kerdau memberi peluang kepada pelajar dan staf universiti untuk turun padang mengadakan program kemasyarakatan setelah hampir dua tahun tertangguh kerana penularan COVID-19.