UMP, ASSB tandatangani MOU tingkat kerjasama akademik, penyelidikan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Pertubuhan Berita Nasional Malaysia, 2022)
KUANTAN, 19 Mei (Bernama) -- Universiti Malaysia Pahang (UMP) hari ini menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) dengan Alliance Steel (M) Sdn Bhd (ASSB) bagi meningkatkan kerjasama akademik dan penyelidikan dengan pelabur pertama Taman Perindustrian Malaysia-China Kuantan (MCKIP) itu.