Dugaan hilang 3 insan ketika pengajian - Asrol, Awang (Berita Harian Sdn. Bhd., 2022)
KUANTAN: Kehilangan tiga insan istimewa sepanjang empat tahun pengajian cukup berat dihadapi graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP), Zulkifli Sayuti, 49.