Ashviny berjaya tukar pinjaman PTPTN jadi biasiswa - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2022)
KUANTAN – Berpendirian tidak mahu terikat membayar hutang pinjaman Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN), seorang anak pemandu lori tekad belajar bersungguh-sungguh.