Tiga universiti dapat NC baharu - Mohd Husni, Mohd Noor (2022)
Putrajaya- Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) semalam mengumumkan pelantikan tiga naib canselor (NC) bagi tiga buah universiti berkuat kuasa semalam.