Revolusi industri 4.0: realiti industri pintar - Muhammad Azli, Shukri (Dewan Bahasa Pustaka, 2022)
Batu ujian keunggulan kepintaran Adalah kemampuan fikiran Untuk mencakup dua idea berlawanan Dalam satu masa, namun tetap berfungsi