Skim Pendaftaran Perniagaan Prihatin SPPP beri manfaat buat pelajar UMP - Halizan, Mohmood (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 16 Mac 2022 - Skim Pendaftaran Perniagaan Prihatin (SPPP) yang dilancar pada 15 Februari 2021 kini diperluas kepada usahawan kumpulan B40 dan pelajar Institusi Pengajian Tinggi Awam/Swasta (IPTA/S).