45 graduan CBTM program kerjasama UMP dan AKEPT tingkat kompentensi bakat kepimpinan - Sakinah, Abdullah; Mimi Rabita, Abdul Wahit (2022)
KUANTAN, 20 Mac 2022- Seramai 45 graduan program kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Akademi Kepimpinan Pendidikan Tinggi (AKEPT) di bawah agenda Pembelajaran Sepanjang Hayat (PSH) menerima diploma masing-masing yang disampaikan Naib Canselor UMP, Profesor Dato’ Ts. Dr. Yuserrie Zainuddin bersempena Majlis Konvokesyen UMP Ke-15 semalam.